gama optic ochelari gherla magazin service dej cluj
irrom fabrica calorifere iclod fundatura locuri de munca angajare sudor stivuitorist sef schimb dej cluj
mariflor gherla fabrica angajare inginer sofer muncitor sofer vanzator dej cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj asociatia pro vita cabinet veterinar gherla medic telefon
cluj politie mascat

Tânăr din Marea Britanie la Cluj, pentru o tâlhărie cu multe semne de întrebare. A fost arestat

În dimineața zilei de 18 iunie 2024, două persoane necunoscute ar fi pătruns în imobilul unui bărbat din Cluj-Napoca și l-ar fi agresat.

În dimineața zilei de 18 iunie, în jurul orei 9, două persoane ar fi pătruns în imobilul unui bărbat, de 32 de ani, din municipiul Cluj-Napoca. Cei doi l-ar fi agresat fizic pe acesta, iar, în momentul în care bărbatul ar fi strigat după ajutor, aceștia au fugit.

Din cercetările efectuate de către polițiști a reieșit faptul că unul dintre cei doi bărbați bănuiți de comiterea faptei s-ar fi întors în țară în vederea obținerii prin constrângere a unor sume de bani și bunuri de la persoana vătămată.

Pe 6 iulie, polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale au depistat, în municipiul Cluj-Napoca, un tânăr de 24 de ani, cetățean din Marea Britanie, cercetat pentru tentativă la infracțiunea de tâlhărie.

În cadrul activităților investigativ-operative derulate sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore a bărbatului. Ulterior, acesta a fost prezentat instanței, care a emis pe 7 iulie un mandat de arestare preventivă pe numele acestuia, pentru 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române. De asemenea, investigațiile desfășurate au beneficiat de sprijinul Serviciului de Investigații Criminale, Unității Teritoriale de Analiza Informațiilor Cluj-Napoca, Serviciului Criminalistic, Centrului de Cooperare Polițienească Internațională și Secției Regionale de Poliție Transporturi Cluj-Napoca. Activitățile au fost sprijinite de polițiștii Serviciului pentru Acțiuni Speciale Cluj.

fotografi video evenimente nunta botez majorat gherla dej cluj tractari gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns