gama optic ochelari gherla magazin service dej cluj
irrom fabrica calorifere iclod fundatura locuri de munca angajare sudor stivuitorist sef schimb dej cluj
mariflor gherla fabrica angajare inginer sofer muncitor sofer vanzator dej cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj asociatia pro vita cabinet veterinar gherla medic telefon
razvan moldovan gherla saga dj

Tânăr DJ din Gherla pe scenă la Festivalul Saga – VIDEO

La 22 de ani, Răzvan Moldovan, un tânăr din Gherla, a ajuns pe scenă la festivalul Saga, care s-a desfășurat în weekend, la București.

Cu un program de muzică tech house, susținut duminică la scena The Shuttle – Bus Stage, el și-a făcut debutul pe scena unui mare festival din România. Dar ținta este lui este și mai sus.

Răzvan a ajuns pe afișul festivalului după ce a participat la o preselecție de mixuri. A avut bucuria să fie printre cei aleși și astfel, a apărut ocazia neașteptată de a mixa un set de o oră de muzică electronică.

video gherla info

„A fost o experiență frumoasă! Am fost destul de apreciat, iar per total sunt mulțumit și de prestație și de festival. Au fost și nemulțumiți, așa cum e peste tot. Saga e un festival mare, complex, cu o organizare riguroasă, dar se întâmplă să mai apară și probleme”, spune el. „S-a comentat mult pe rețelele de socializare, dar la festival a fost plin, lumea s-a distrat la maximum. Eu m-am simțit ca pe main stage!”

Răzvan a făcut primul party cu prietenii, în aer liber și atunci a realizat că asta e ce vrea să facă în viitor.

„Totul a început dintr-o joacă, nu mă gândeam ca o să ajung măcar să pun muzică în fața altor oameni, dar a venit prima petrecere, primul eveniment și așa mai departe. Am reușit și să organizez o petrecere în aer liber, care pentru mine cel puțin, a fost o mică realizare, însă acum pot spune ca mi s-a îndeplinit o dorință demult așteptată. Nu e pentru bani, faimă sau alte chestii, e pur și simplu pentru fericirea oamenilor și fericirea pe care o simt eu când știu că celor care au fost acolo le-a plăcut enorm!”

fotografi video evenimente nunta botez majorat gherla dej cluj tractari gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns