hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata mariflor sofer angajare locuri de munca gherla dej cluj

politie arest duba

Tânăr din Cuzdrioara cu mandat de arestare pentru infracțiuni în Italia, prins de polițiști

Un tânăr în vârstă de 24 de ani din Cuzdrioara este bănuit de implicarea în comiterea a nouă infracţiuni de furt calificat, fapte al căror prejudiciu totaleste estimat la 100.000 de euro.

Autorităţile judiciare din Italia au emis un mandat european de arestare pe numele lui.

Joi, 9 mai, poliţiştii de la Secţia 5 Poliţie Rurală Dej, în colaborare cu poliţiştii Postului de Poliţie Comunal Cuzdrioara, l-au depistat pe bărbat pe raza comunei Ciceu-Mihăieşti din judeţul Bistriţa Năsăud.

În urma prezentării bărbatului în faţa judecătorilor Curţii de Apel Cluj în vederea confirmării mandatului european de arestare, instanţa de judecată a confirmat mandatul și a emis pe numele acestuia un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, în vederea extrădării către autorităţile judiciare italiene.

foto: arhiva

sus(0)jos(0)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns