taxi gherla telefon
psd gherla alegeri locale ioan neselean
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
boca ioan pmp gherla alegeri locale 2020
alin tise pnl cluj
locuri de munca gherla dej cluj becker tamplar muncitor salariu
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod irrom fabrica calorifere salariu
kasza tamas alegeri locale gherla primar 2020
usr plus gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon nisip balast gherla canalizare fose septice transport materiale constructii gherla dej cluj
politie radar

Tânăr din Cluj prins de radar cu viteză mare prin Bihor, cât avea micul Schumacher

O acțiune a polițiștilor din Bihor pentru prevenirea evenimentelor rutiere, pentru depistarea, identificarea şi tragerea la răspundere a celor care încalcă prevederile legale sau comit infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice, s-a lăsat cu amenzi grele.

Ca urmare a abaterilor constatate într-o singură zi, s-au aplicate 170 de sancţiuni contravenţionale, cu amenzi în valoare de 63.590 delei. Ca măsură complementară, pentru comiterea unor fapte care atrag suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, poliţiştii au reţinut 25 de permise de conducere și două certificate de înmatriculare.

Din totalul sancțiunilor, cele mai multe s-au dat pentru depăşirea limitelor legale de viteză și 20 de participanți la trafic au fost sancţionaţi pentru nepurtarea centurii de siguranță.

Între cei prinși cu viteză mare s-a aflat și un tânăr din Cluj-Napoca. Joi dimineața în jurul orei 8, șoferul de 26 de ani a fost depistat în timp ce conducea pe D.N. 1, în localitatea Urvind, cu viteza de 138 de km/h, înregistrată radar.

Două ore mai târziu, în localitatea Topa de Criş a fost depistat în trafic un bărbat de 60 de ani, din Ungaria, care, în timp ce conducea un autoturismcu viteza de 136 de km/h, înregistrată radar, a efectuat o manevră neregulamentară de depăşire, încălcând marcajul longitudinal continuu.

Conducătorii auto care au depăşit limita legală de viteză cu 50 de km/h au fost sancţionați contravenţional cu 9-20 de puncte amendă şi cu suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru 90 de zile.

Polițiștii atrag încă o dată atenția că viteza reprezintă una dintre principalele cauze care duc la producerea de accidente.

foto: arhiva

sus(7)jos(2)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon parbriz luneta gherla dej cluj atelier service

Lasă un răspuns