taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla locuri de munca gherla angajare restaurant fiesta bucatar ospatar
politist covid noapte

Tânăr din Cămărașu aproape de comă alcoolică, prins fără permis la volan prin Cluj

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca – Secţia 4 Poliţie au reţinut pentru 24 de ore un tânăr în vârstă de 23 de ani, din comuna Cămăraşu. Acesta este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Marți, 5 ianuarie a.c., în jurul orei 00.45, cel în cauză a fost depistat de poliţişti în timp ce conducea un autoturism pe strada Calea Floreşti.

Testarea cu aparatul etilotest a relevat o concetraţie de 1,99 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care acesta a fos condus la o unitate medicală în vederea recoltării probelor biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

Din verificările efectuate, s-a constatat că acesta nu posedă permis de conducere.

Totodată, a reieşit faptul că autoturismul condus nu este înmatriculat, plăcuţele cu numărul de circulaţie provizorie aplicate pe autoturism, având valabilitatea expirată din luna august 2020, acestea fiind atribuite unui alt autoturism.

foto: arhiva

sus(12)jos(0)

Lasă un răspuns