taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca bontida gherla dej cluj mecanic auto hayak gherla stand up comedy ivanov
politie sofer acte masina

Tânăr de 18 ani prins fără permis la Hășdate

Un tânăr de 18 ani din Gherla este cercetat de poliţiştii de la Biroul de Ordine Publică pentru conducere fără permis.

Duminică, 25 noiembrie, în jurul orei 15, poliţiştii de la Biroul de Ordine Publică Gherla, în colaborare cu poliţişti din cadrul Compartimentului Rutier, au depistat un tânăr de 18 ani, din Gherla, în timp ce conducea un motociclu prin Hășdate, pe DC37, fără să aibă permis de conducere.

În acest caz se fac cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

foto: arhiva

sus(14)jos(5)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

2 comentarii

 1. Sper că e vorba de aceleași personaj care de ceva timp se da liniștit echipat cu o cagulă - câteodată însoțit ( cel din spate fara cagulă că la el e legal ) . Nu prea cred că pârâitoarea avea vreun act valabil dar în zona Hașdate - Silivaș nu se poartă - cel mult numere de Polonia și permise transcrise la auto .
  Un pericol mai puțin probabil .
  Și pe centru se dă liniștit un minor la limita buletinului cu o motoretă pe benzină mică și drăguță care în mod normal nu are ce căuta pe drumul public - e drept că acuma fiind condiții nefavorabile , probabil pauză .
  Dacă reclamăm sau are loc un accident Poliția Ne Veghează .
  Oricum Felicitări .

  sus(21)sus(1)

Lasă un răspuns