taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla locuri de munca gherla dej cluj mariflor muncitor mariflor gherla locuri de munca sofer angajare dej cluj
detinut catuse barbat

Tânăr de 18 ani din Jucu reținut de polițiști după ce a dat o spargere în Cluj și a agresat un angajat

În urma activităților investigative derulate de polițiștii Biroului de Investigații Criminale și cei ai Secției 2 Poliție din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca, în cursul zilei de 12 ianuarie a fost identificată persoana bănuită de comiterea unei infracțiuni de tâlhărie calificată.

Conform probatoriului administrat, la data de 10 ianuarie 2021, în jurul orei 13.45, un tânăr de 18 ani, din comuna Jucu, județul Cluj, ar fi pătruns într-o societate comercială din Cluj-Napoca, de unde ar fi sustras suma de 4.000 de lei. Pentru a scăpa, a agresat fizic un angajat al societății respective.

Cel în cauză a fost reținut de către polițiști pentru 24 de ore.

ACTUALIZARE

În cursul zilei de 13 ianuarie, față de tânărul de 18 ani, din comuna Jucu, a fost dispusă măsura arestului preventiv pentru o perioadă de 25 de zile de către magistrații Judecătoriei Cluj-Napoca, ca urmare a săvârșirii infracțiunii de tâlhărie la data de 10 ianuarie.

foto: arhiva

sus(20)jos(2)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns