taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
gama optic gherla ochelari rabla oftalmologie analize medicale dej cluj
apartament vanzare gherla
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla apollo livada mobila angajare muncitor angajare sofer tir gherla dej cluj angajare sofer mariflor gherla creare site web gherla dej cluj sofer angajare mondial gherla dej cluj
viol incest tata fata dej cluj

Tânăr de 18 ani din Cătina arestat pentru viol, victimă o fată de 6 ani din Buza

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Gherla au reținut pe 19 ianuarie, pentru 24 de ore și apoi arestat un tânăr de 18 ani, din comuna Cătina, bănuit de săvârșirea infracțiunii de viol, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

În  noaptea de luni spre marți, în jurul orei 02, polițiștii au fost sesizați prin apel 112 de către o femeie din comuna Buza, cu privire la faptul că fiica ei de 6 ani, ar fi fost victima unei infracțiuni de viol.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști a reieșit faptul că luni, în jurul orei 23.30, tânărul ar fi întreținut relații sexuale cu minora în timp ce se afla în compania sa, pe raza comunei Buza.

Cercetările se efectuează în continuare în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Gherla.

În cursul zilei de miercuri, tânărul a fost prezentat magistraților din cadrul Judecătoriei Gherla, care au dispus arestul preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

foto: arhiva

sus(13)jos(23)
sonorizare nunta botez ravan gherla dej cluj majorat

Faci un comentariu sau dai un răspuns?