taxi gherla telefon
taxi gherla telefon
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata ochelari vedere gherla gama optic dej cluj cabinet veterinar gherla medic telefon cabinet orl gherla dej cluj
masina drum noapte sosea

Tânăr cu permis fals de Ungaria prins la volan prin Fizeșu Gherlii

Un tânăr în vârstă de 20 de ani din Gherla a fost reținut de polițiști.

Pe 15 februarie, în jurul orei 2 noaptea, acesta a fost depistat de oamenii legii în timp ce conducea un autoturism prin Fizeșu Gherlii, cu permis fals.

Din verificări a rezultat că permisul prezentat de tânărul aflat la volan, care ar fi fost emis de autoritățile din Ungaria, era fals.

Miercuri, 19 februarie, polițiștii de la Politia municipiului Gherla l-a reținut pe tânăr pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de joi, magistrații urmează să dispună noi măsuri.

În acest caz se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul pe drumurile publice fără a deține permis de conducere, uz de fals și complicitate la fals.

ACTUALIZARE

În cursul zilei de joi, tânărul a fost arestat pentru 30 de zile.

foto: arhiva

sus(20)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns