angajare bucatar gherla dej cluj locuri de munca

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata banca alianta cluj dobanda gherla gherla dentist stomatologie cabinet artdent telefon tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj locuri de munca gherla dej cluj sofer mariflor spalatorie auto self service gherla petrom locuri de munca gherla angajare sofer livrare pizzerie al kimbo vintahe pub vanzare gherla dej cluj cafenea afacere salon masaj gherla vitality

dej mascati politie perchezitie cluj romania valerie graves sabou cristian

Tânăr care a omorât o femeie în Marea Britanie, Valerie Graves, prins la Dej, ce a declarat – VIDEO

Miercuri dimineață, polițiștii din cadrul Direcției de Investigații Criminale – I.G.P.R. și cei de la I.P.J. Cluj au efectuat o percheziție în Dej, la domiciliul unui bărbat, suspect de comiterea infracțiunii de omor asupra unei femei din Marea Britanie.

Este vorba despre un bărbat, de 27 de ani, cetățean român, care ar fi comis fapta la finalul anului 2013, în localitatea britanică Bosham.

Pe parcursul percheziției domiciliare de miercuri, a fost pus în aplicare și un mandat european de arestare pe numele tânărului, emis de autoritățile din Marea Britanie, suspectul urmând a fi prezentat magistraților Curții de Apel Cluj, în vederea confirmării mandatului.

La activități au participat și patru polițiști din Anglia, documentarea activității infracționale a celui în cauză fiind realizată, în cursul acestui an, de către polițiști din cadrul Direcției de Investigații Criminale – I.G.P.R., din cadrul I.P.J. Cluj, cu sprijinul Direcției de Operațiuni Speciale și I.P.J. Sălaj, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj și în colaborare cu Ambasada Marii Britanii la București – National Crime Agency.

video: momentul capturării criminalului

video: dejeanul.ro

valerie graves murder uk boshamFemeia omorâtă, Valerie Graves, avea 55 de ani, doi copii și locuia cu mama ei. În dimineața zilei de 30 decembrie 2013, cadavrul femeii a fost descoperit în dormitor, cu multiple răni la cap și față. Din cercetări a rezultat că femeia dormea când a fost omorâtă. La câteva zile după crimă, un ciocan a fost găsit la o distanță de aproximativ 600 de metri, iar în urma verificărilor s-a constatat că era arma crimei. Un suspect a fost arestat pe 14 ianuarie 2014, dar a fost eliberat la scurt timp.

În noiembrie 2014 s-a obținut o mostră din DNA-ul criminalului. În 2015, poliția din Sussex a început o campanie de colectare de DNA de la bărbații de peste 17 ani.  9500 de persoane au fost audiate în acest caz și s-a oferit o recompensă de 20,000 de lire sterline, cazul a fost relatat în emisiuni de televiziune, dar fără rezultat.

O recompensă de 10,000 de lire era valabilă și 2019 în pentru informații ce pot duce la prinderea criminalului.

Potrivit poliției britanice, suspectul se numește Cristian Sabou. Acesta urmează, în funcție de decizia autorităților judiciare din România, să fie trimis și judecat în Marea Britanie.

Tânărul și-a recunoscut fapta în momentul percheziției de miercuri dimineața, de la ora 6, la Dej. El a declarat că a fost un accident, că n-a făcut rău nimănui în viața sa și că a căzut la mijloc într-o acțiune care avea ca scop jaful.

video: suspectul dus la audieri

video: ZiardeCluj

Misterul unei crime fără rezolvare de 6 ani, cum a fost prins la Dej tânărul care a omorât o femeie în Marea Britanie – VIDEO

sus(9)jos(0)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns