taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod sudor lacatus
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod balastiera muncitor
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla locuri de munca gherla dej cluj ospatar restaurant sofer livrari
politist covid

Tânăr băut și fără permis la volan prin Livada

Între 15-17 ianuarie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Gherla au acționat pentru prevenirea principalelor cauze generatoare de accidente și asigurarea siguranței rutiere. Pentru neregulile rutiere depistate în trafic, au fost aplicate peste 40 de sancțiuni contravenționale.

Din totalul acestora, 29 au reprezentat încălcări ale limitei legale de viteză, fiind reținute 13 permise de conducere, 10 dintre acestea pentru nerespectarea normei legale menționate.

La data 17 ianuarie, în jurul orei 01.00, polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Gherla au depistat un tânăr de 24 de ani, din comuna Iclod, care se deplasa cu un autoturism pe DN 1C, în interiorul localității Livada, deși nu deținea permis de conducere și se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării, aparatul etilotest a indicat o concentrație de peste 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Sunt efectuate cercetări privind săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

foto: arhiva

sus(11)jos(0)

tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns