gama optic ochelari gherla concurs laptop dej cluj
locuri de munca gherla dej cluj fundatura splendid lacatus montator salariu
lemnul verde cofetarie gherla prajitura tort telefon
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon angajare infirmiera camin batrani rebeca santioana angajare fast food km 0 gherla
merion gherla restaurant angajare ospatar barman bucatar
sala jocuri aparat

Tânăr arestat la Dej, ce a făcut la o sală de jocuri

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiul Dej au reținut pe 20 ianuarie, pentru 24 de ore, un tânăr de 20 de ani, din județul Botoșani, bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.

În fapt, la la aceeași dată, în jurul orei 19.10, în timp ce se afla într-o sală de jocuri din municipiul Dej, din Piața Bobâlna, cel în cauză i-ar fi solicitat unei angajate în vârstă de 45 de ani, să-i înmâneze suma de 8.000 de lei, susținând că a câștigat la unul dintre aparatele aflate în local.

Întrucât a constatat că aspectele descrise de tânăr nu sunt reale, femeia a refuzat să-i remită suma solicitată, motiv pentru care tânărul ar fi amenințat-o cu un obiect tăietor-înțepător, fără a-i provoca leziuni. Ulterior acesta ar fi sustras din sertar suma de 8.000 de lei, părăsind incinta localului.

Astfel, în baza sesizării, polițiștii au început cercetările, iar cu ajutorul ofițerul de serviciu din cadrul Poliției municipiului Dej au stabilit direcția de deplasare a tânărului, care a fost interceptat ulterior în municipiul Gherla în timp ce se deplasa cu trenul de pe relația Timișoara-Iași.

Prejudiciul a fost recuperat în proporție de 90 %.

La data de 20 ianuarie, în baza probatoriului administrat, tânărul a fost prezentat magistraților Judecătoriei Dej care au dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 zile.

foto: arhiva

fotografi video evenimente nunta botez majorat gherla dej cluj creare site web gherla dej cluj

Lasă un răspuns