locuri de munca anut gherla dej cluj escape

fast food km 0 gherla comenzi livrari la domiciliu

festival celtic beclean bistrita 2018

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata locuri de munca gherla dej gama optic angajare consultant vanzari constructii case zugrav instalatii reparator gherla dej cluj pizzerie gherla strand kimbo livrare la domiciliu restaurant bar grill telefon scoala soferi auto permis promo gherla dej cluj

arbitru darius farcas gherla

Tânăr arbitru din Gherla premiat la Gala Arbitrajului Clujean

Cei mai buni arbitri din județ au fost premiați sâmbătă la Cluj-Napoca, la Gala Arbitrajului Clujean. Evenimentul este o premieră, după ce în anii anteriori au avut loc la final de an doar dări de seamă.

Festivitatea a avut loc în sala de conferință de la Cluj Arena, în organizarea Comisiei Județene a Arbitrilor Cluj și a Asociației Arbitrii Clujeni.

Au fost desemnați cei mai buni arbitrii de centru, cei mai buni arbitrii asistenți, brigada de perspectiva a anului și s-au acordat premii pentru întreaga activitate.

La eveniment a fost prezentă conducerea Asociației Județene de Fotbal Cluj, prin președintele Vasile Marc, prim-vicepreședintele Ioan Maja și vicepreședintele Pal Leon de la Gherla, comisia de arbitri Gherla, cu președintele Marian Mărginean.

La doar 17 ani, Darius Fărcaș din Gherla a fost premiat cu titlul de „Arbitrul asistent tânăr al anului 2017”. Premiul a fost înmânat de observatorul FIFA Patritiu Abrudan, care este și președintele de onoare al AJF Cluj și de președinții Vasile Marc și Mircea Ciglenean.

La sfârșitul lunii august 2017, tânărul a debutat pe teren la Juniori Republicani, la Turda, o performanță pentru arbitrajul gherlean, mai ales la această vârstă. De atunci, Darius Fărcaș a mai fost delegat la nu mai puțîn de 12 partide oficiale, în diverse orașe din țară, la nivelul juniorilor republicani.

arbitru darius farcas gherla

La finalul lunii octombrie a debutat și în liga 4, la Dej, unde a arbitrat alături de doi colegi din corpul arbitrilor din liga 2, Dan Dreve și Marius Bălan.

arbitru darius farcas gherla

„Darius Fărcaș este pentru noi o speranța a arbitrajului gherlean. Promite mult, iar pentru meritele sale a fost cooptat în lotul de perspectiva, în meciuri fiind delegat la jocuri de juniori republicani”, a declarat Pal Leon, vicepreședintele Asociației Județene de Fotbal Cluj.

sus(16)jos(4)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns