taxi gherla telefon
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cabinet orl gherla dej cluj excavari excavator gherla dej cluj telefon
gherla centru piata libertatii

Tânăr agresat, găsit căzut la pământ într-o intersecție, lângă cinema

Echipaje de poliție, jandarmi și ambulanță au intervenit duminică dimineață în centrul orașului, după ce un apel la 112 a anunțat că a fost găsit un tânăr rănit, căzut pe jos.

Din cercetările polițiștilor a rezultat că în jurul orei 2,50, un tânăr în vârstă de 27 de ani, din Gherla, care se deplasa pe strada Ștefan cel Mare, la intersecția cu strada Gheorghe Barițiu, în apropiere de cinematograf, a fost lovit prin surprindere în zona gâtului cu un obiect ascuțit, de către o persoană necunoscută.

Ambulanța a transportat victima la spital la Gherla și apoi la Unitatea de Primire a Urgențelor din Cluj-Napoca.

În urma investigațiilor, în jurul orei 6, polițiștii au identificat un suspect, în persoana unui tânăr de 27 de ani, tot din Gherla. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore.

Persoana vătămată are nevoie de 8-9 zile de îngrijiri medicale și s-a constatat că leziunile suferite nu i-au pus în primejdie viața.

In acest caz se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri și alte violențe, a declarat Carmen Jucan, purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj.

sus(2)jos(28)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns