hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata

accident gherla strada clujului pompieri politia

Tamponare cu două mașini din cauza neacordării de prioritate – FOTO

Un accident rutier în care au fost implicate două autovehicule s-a produs vineri seara în jurul orei 17,45 pe strada Clujului din Gherla.

Martori ai evenimentului au povestit că șoferul unui taximetru care circula dinspre centru spre Lidl, în momentul când a intenționat să vireze la stânga, nu ar fi acordat prioritate de trecere unui alt autoturism, care circula din sens opus, iar cele două mașini au intrat în coliziune.

În urma impactului, de la una dintre masini a început să iasă fum și a fost solicitată intervenția echipajului de pompieri de la SVSU Gherla.

Nicio persoană nu a fost rănită în accident și s-au produs doar pagube materiale. Un echipaj de poliție a făcut constatări în acest caz.

accident gherla taxi clujului

sus(3)jos(20)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns