irrom fabrica calorifere iclod fundatura locuri de munca angajare sudor stivuitorist sef schimb dej cluj
gama optic ochelari gherla magazin service dej cluj
angajare sofer transport mobila gherla dej cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj asociatia pro vita cabinet veterinar gherla medic telefon
progresul cornesti fotbal

Susținere și îndemn la donare de sânge pentru un tânăr din Cornești, rănit grav într-un accident

Coechipierii lui Daniel Cezarin Șipoș, un tânăr de 25 de ani din Cornești, rănit grav într-un accident, și-au arătat susținerea față de colegul lor, la un meci de fotbal desfășurat duminică. Primăria comunei face apel pentru donare de sânge.

Cezarin este internat în stare critică la Chirurgie I în Cluj Napoca și are nevoie de sânge. Duminica trecută, mașina în care se afla alături de încă doi tineri, s-a răsturnat în curtea unei case, la Stoiana. Toți cei trei pasageri au fost răniți și s-au ales cu traumatisme, fiind transportați la spital.

accident stoiana masina rasturnata

Primăria comunei Cornești, prin primarul Cornel Chifor, a făcut un apel la solidaritate și întrucât este nevoie de sânge, cei care pot și doresc să doneze, sunt îndemnați să se prezinte la Centrul Regional de Transfuzie din Cluj Napoca, cu sediul pe str. Nicolae Bălcescu nr. 18.

Persoanele care doresc să doneze pot să își facă o programare sau să se prezinte direct și să specifice numele persoanei pentru care donează – Șipoș Daniel Cezarin și spitalul unde este internat (Chirurgie I Cluj-Napoca)

Donatorii trebuie să aibă vârsta între 18 și 60 de ani, iar persoanele peste 50 de ani trebuie să se prezinte cu o adeverință de la medicul de familie.

Duminică, de la ora 14, a avut loc un meci de fotbal in cadrul ligii 5 – zona Gherla, între echipele Progresul Cornești și FC Bonțida. Cezarin, care este titular în echipă, a primit din partea colegilor un mesaj de încurajare și susținere.

Jucătorii spun că toată echipa va merge la Cluj-Napoca pentru a dona sânge, cu speranța că Cezarin se va face bine.

angajare loc de munca sofer distributie gherla dej cluj fotografi video evenimente nunta botez majorat gherla dej cluj

Lasă un răspuns