taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod irrom fabrica calorifere salariu
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon angajare locuri de munca gherla dej cluj tehnician mezeluri mariflor mek pavaje borduri mintiu gherlii gherla dej cluj
cluj agatat cablu somes

Un bărbat a rămas agățat pe un cablu deasupra Someșului, la Cluj, strigând după ajutor – VIDEO

Pompierii au intervenit sâmbătă seara pentru a salva un tânăr care a rămas agățat pe un cablu deasupra râului Someșul Mic, în zona ștrandului Sun din municipiul Cluj-Napoca.

Alerta a fost dată în jurul orei 19.40, iar pompierii au găsit bărbatul, de aproximativ 30 de ani, care striga după ajutor. Acesta era susținut doar de centura care îi alunecase până în zona pieptului și a rămas atârnat la mijlocul unui cablu care traversa aerian Someșul, cablu utilizat pentru decantarea deșeurilor extrase din albia râului.

La fața locului au fost dislocate o autospecială cu echipamente pentru salvări de la înălțimi, un echipaj de scafandri cu barcă și, preventiv, un echipaj SMURD.

Un pompier asigurat cu un ham și cordiță de salvare s-a deplasat pe cablu până la tânăr pentru a-l readuce la mal. În același timp, echipa de scafandri a intrat în apă pentru a fi pregătiți să-l salveze în cazul în care acesta cade de pe cablu.

Datorită intervenției prompte a echipajelor de pompieri, în aproximativ 20 de minute de la apelul inițial, tânărul a fost adus de către pompieri la mal. Acesta a fost consultat de către echipajul SMURD, fără a fi transportat la spital.

Se pare că întâmplarea vine ca urmare a unui pariu făcut de bărbatul respectiv.

video în continuare

sus(5)jos(8)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns