hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej cluj stiri pentru viata gherla dentist stomatologie cabinet artdent telefon tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj salon masaj gherla vitality cabinet orl gherla dej cluj spatiu birou gherla chirie

denis the motans gherla concert

Super-concert The Motans și focuri de artificii pe final la zilele orașului – VIDEO

Să auzi câteva sute de tineri cum îți cântă melodiile trebuie să fie o experiență tare grozavă pentru un artist. S-a întâmplat duminică seara, la Zilele Municipiului Gherla, la concertul The Motans.

Ultima zi din festival a fost la fel de fierbinte ca și celelalte, iar spre seară a venit furtuna peste oraș. La scena din parcul mare a avut loc premierea elevilor cu realizări deosebite, un spectacol folcloric, un concert de muzica clasică la catedrala armenească, dar și petrecerea comunităților, la cărămidărie.

După un recital Ad Libitum Voices, întârziat puțin din cauza furtunii, au urcat pe scenă The Motans. Denis, solistul trupei, a ridicat mâinile fanilor în aer, care au cântat alături de trupă cele mai cunoscute piese. A fost și momentul pentru a ura cu toți cei prezenți La mulți ani unui mebru la formației, sărbătoritul zilei.

Într-un scurt interviu, Denis a declarat că în luna august urmează să lanseze o piesă nouă, care se va numi „Valuri mari”.

Festivalul s-a încheiat cu încă un La mulți ani, de această dată adresat locuitorilor orașului, de către primarul Ioan Neselean. În focuri de artificii s-au adus mulțumiri tuturor celor care s-au implicat în reușita sărbătorii, Primăria și Consiliul local, instituțiile din subordine, voluntarii care au spus din nou da la chemarea de a pune umărul, pentru o sărbătoare cu gust.

video în continuare

Petrecere cu Hara și 3SE la zilele orașului – VIDEO

 

 

sus(2)jos(0)

laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestely tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns