taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod sudor lacatus
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod balastiera muncitor
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla locuri de munca gherla dej cluj ospatar restaurant sofer livrari
minge fotbal masca balon covid

Sunt șanse pentru reluarea ligii a IV-a și a V-a la fotbal, cum s-ar putea juca

Vin veşti noi pentru echipele de fotbal care activează în liga a IV-a. Pe 9 februarie a avut loc la Cluj-Napoca  şedinţa Comitetului Executiv a Asociaţiei Judeţene de Fotbal Cluj, unde s-au luat hotărîri cu privire la reînceperea competiţiilor de copii, juniori şi seniori.

Cea mai stringentă problemă care a fost discutată s-a referit la efectuarea tetestelor Covid-19.

Sunt propuse de catre FRF trei variante de modificare a protocolului medical care sa fie discutate cu Guvernul Romaniei, în vederea stabilirii unei variante optime de reluare a acestor competiții. Aceste variante sunt:

a) înlocuirea testelor RT-PCR obligatorii în acest moment cu teste rapide antigen
b) o singura testare RT-PCR la începutul competițiilor, efectuată de toți jucătorii, antrenorii, arbitrii, observatorii și a membrilor staff-urilor tehnice, precum și al celorlaltor persoane cu acces în zona 1 (incinta terenului de joc)
c) persoanele care s-au vaccinat impotriva Covid 19 să nu mai efectueze testele prevăzute la litera a și b

Preşedintele AJF Cluj, Vasile Marc, a declarat imediat după şedinţă că totul depinde de Protocolul  medical încheiat între Ministerul Tineretului şi Sportului şi Ministerul Sănătăţii cu privire la efectuarea testelor pentru sportivi, indiferent în ce eşalon competiţional activează. Astfel, sunt şanse ca în această primăvară, după o pauză de un an, să se reia şi liga a IV-a Cluj.

Comitetul Executiv a hotărât ca echipele care au platit taxe, cotizații, vize aferente anului 2020 nu vor mai plăti pentru anul 2021.

Comitetul Executiv a mai hotărât ca în cazul începerii competițiilor pentru ediția 2020-2021, acestea se vor desfășura după următorul format:

– Liga IV – echipele înscrise vor fi repartizate în trei serii, cu meciuri tur-retur, iar câștigătoarele seriilor vor susține un turneu final pentru stabilirea campioanei județului Cluj, care va participa la Barajul de promovare în Liga 3. Stabilirea seriilor se va face pe criteriul geografic.
– Liga V – toate Comisiile Teritoriale vor proceda la fel că la Liga IV
– Juniorii și copiii – serii de câte patru-cinci echipe stabilite după criteriul geografic, iar stabilirea campioanei județene se va face la fel că la Liga IV.

Comitetul Executiv a mai hotărât în unanimitate dezafilierea provizorie a echipelor AS Someșul Vad, AS Mecsom Dej și ACS Academia Paul Papp Dej.

De asemenea, Comitetul Executiv a aprobat schimbarea denumirii clubului ACS Vulturul Mintiu Gherlii în ACS Vulturul 2020 Mintiu Gherlii și a luat la cunoștință schimbarea denumirii clubului ACS Viitorul Cluj Junior în ACS Academia de Fotbal Viitorul Cluj, aprobată în Comitetul Executiv al FRF.

Szekely Csaba

sus(7)jos(1)

tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns