ochelari gherla gama optic
lemnul verde cofetarie gherla prajitura tort telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon angajare locuri de munca vanzatoare magazin dej magazin gherla haine second hand ghizodan angajare mariflor responsabil manager magazin gherla dej bistrita
minge fotbal teren

Sudinox Vişea învinsă cu 3-0 în semifinala Cupei României, faza judeţeană

Echipa de fotbal Sudinox Vişea din comuna Jucu nu reuşit calificarea în finala fazei judeţene Cluj a Cupei României, după ce în semifinală a pierdut cu scorul de 3-0 (0-0) în faţa mult mai experimentatei Victoria Viişoara (zona Turda).

În ciuda scorului final, a fost un meci echilibrat, jucătorii din Vişea dovedindu-se egali adversarului în multe momente ale jocului.

Cele trei goluri ale întâlnirii au fost marcate în ultimele zece minute, autorii fiind Herţeg (82), Cubleşan (84) şi Indrei (86), toţi trei provenind de la formaţia de liga a III-a, Sticla Arieşul Turda.

Victoria Viişoara va juca în finala programată sâmbătă, 17 iulie 2021 cu CS Floreşti, care a cîştigat tot cu 3-0 partida din semifinale cu gruparea Viitorul Poieni.

Recent, în satul Vişea a fost inaugurat un modern stadion de fotbal, spre bucuria amatorilor de sport din localitate, care pînă acum au fost obligaţi să evolueze pe terenul din satul vecin Gădălin. Este a treia bază sportivă nou construită după cea de la Jucu de Mijloc şi Jucu Arena din Jucu de Sus.

Szekely Csaba

fotografi video evenimente nunta botez majorat gherla dej cluj creare site web gherla dej cluj

Lasă un răspuns