irrom fabrica calorifere iclod fundatura locuri de munca angajare sudor stivuitorist sef schimb dej cluj
gama optic ochelari gherla magazin service dej cluj
balastiera fundatura angajare muncitori iclod
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj asociatia pro vita cabinet veterinar gherla medic telefon cabinet veterinar gherla medic telefon
maraton gherla autosm 24 h mamaia marea neagra gherla

Succes pentru alergătorii din Gherla la maratonul de la Marea Neagră

O echipă de 12 alergători din Gherla și-a propus și a reușit, prin alergare, să facă fapte bune: să ajute copiii cu autism. 

Este vorba despre maratonul de 24 de ore de la Mamaia, la care au fost participanți din toată România. Alergătorii din Gherla, reuniți în formula Ansamblului de dansuri armenești Hayakaghak din oraș, s-au clasat pe locul 4 după valoarea donațiilor făcute de cei care au cumpărat kilometri de alergat.

La startul de sâmbătă dimineață au fost prezenți Vicentiu Hossu, Erika Ursan Esztegar, Cezara Pătac, Sergiu Zehan, David Pop, Alexandru Papiu, Sebastian Rotar, Claudiu Tofeni, Martonos Csaba, Cristina Gheară, Alice Denes și Anca Hossu.

„A fost frumos, ca și dățile trecute, același spirit de a face fapte bune”, spune Vicențiu Hossu.  „Totul a fost deosebit, organizare ireproșabilă. Timpul a ținut cu noi, dacă vineri când am ajuns la mare era un vânt de te lua de pe picioare, sâmbătă acesta s-a domolit, cât să permită o alergare ușoară. Am primit de la organizatori tot ce a fost nevoie: mese calde, cort de masaj, puncte de hidratare, cu mici gustări, fructe, băuturi”.

galerie foto: imagini de la competiție

galerie foto gherla

Echipa de la Gherla s-a descurcat bine și a reușit să se claseze pe locul 31 din 87, după kilometri alergați, 789 la număr.

Fiecare participant s-a autodepășit, în condițiile în care pentru mulți dintre ei, o astfel de provocare a fost o premieră.

fotografi video evenimente nunta botez majorat gherla dej cluj

Lasă un răspuns