ochelari gherla gama optic
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
lemnul verde cofetarie gherla prajitura tort telefon
milano restaurant pensiune cazare gherla dej nima cluj sala evenimente copii joaca
service auto gherla dej cluj milano
mariflor gherla fabrica angajare locuri de munca gherla dej cluj muncitor
locuri de munca angajare gherla fabrica umerase ch industrial gestionar electrician
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon service reparatii chei auto gherla dej cluj chip inlocuire sofer angajare mariflor gherla dej cluj
escape gherla restaurant angajare ospatar bucatar curatenie dej cluj
abso tech gherla liceu petru maior robotica concurs america

Succes de excepție în America pentru echipa de robotică a liceului Petru Maior din Gherla

Performanță excepțională a echipei de robotică Abso-Tech de la Liceul ”Petru Maior” în Statele Unite ale Americii. Perseverența și încrederea, munca asiduă și abilitățile tehnice remarcabile, spiritul de echipă și implicarea, permanenta dorință de autodepășire și creativitatea sunt doar câteva dintre calitățile responsabile de performanța excepțională realizată de echipa de robotică de la Liceul Teoretic ”Petru Maior” în State Unite ale Americii, performanță care demonstrează că efortul susținut și entuziasmul fac ca imposibilul să devină posibil.

În urma rezultatelor deosebite obținute la faza națională a competiției BRD First Tech Challenge Romania și în urma înscrierii pe baza unor criterii de selecție, echipa din Gherla a primit invitația de a participa în perioada 24-26 iunie 2022 la prestigiosul concurs de robotică off-season Maryland Tech Invitational din Statele Unite ale Americii.

Acceptând provocarea de a se confrunta cu alte 39 de echipe de robotică din întreaga lume, cu entuziasmul specific tinereții, spirit competițional, precizie și pasiune pentru știință și tehnică, ei au reprezentat Gherla, Clujul și Romania alături de alte două echipe din Arad, respectiv București.

abso tech gherla liceu petru maior robotica concurs america

Rezultatul a fost unul de excepție: la finalul celor 80 de meciuri de calificare, datorită punctajelor obținute în cadrul meciurilor directe, echipa Abso-Tech s-a clasat pe locul al II-lea. Poziția i-a conferit atât dreptul de a-și alege echipele partenere pentru alianță în calitatea de Captain Alliance, premiu conferit primelor patru echipe cu cel mai mare punctaj în meciurile de calificare, cât și calificarea în semifinale.

Rezultatele meciurilor din semifinale, meciuri desfășurate în alianță cu echipa Delta Force din Arad și echipa americană SWIFT Intergalactic Space Llamas – North Carolina, au condus echipa Liceului Teoretic ”Petru Maior” la calificarea în finala competiției și obținerea titlului de Championship Finalist Alliance Captain.

abso tech gherla liceu petru maior robotica concurs america

Prin abilitățile strategice și responsabilitatea cu care au abordat fiecare meci al competiției, ei au demonstrat că aparțin unei generații pregătite pentru viitor, capabilă să se adapteze rapid, să facă față cu brio unor situații dificile și neașteptate și, mai ales, să reușească.

abso tech gherla liceu petru maior robotica concurs america

Performanța deosebită a elevilor români nu a rămas fără ecou, aceștia fiind invitați, în semn de apreciere, la Ambasada României de la Washington, unde au fost primiți cu multă căldura de Excelența sa domnul Dan-Andrei Muraru, Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al României în Statele Unite ale Americi, care a apreciat efortul și dăruirea tuturor.

abso tech gherla liceu petru maior robotica concurs america

Cei care au dus renumele orașului nostru și al Liceului ”Petru Maior” dincolo de ocean au fost elevii Riana Horvath, Medeea Morar, Maria Moldovan, Alisa Mălinaș, Karina Bunea, Alexandra Forț, Maia Mureșan, Mihnea Șteiu, Andrei Mălinaș, Gabriel Boroica, Thomas Petric-Mureșan, Mihai Florian și Fineas Demian, însoțiți de prof. mentor Cosmina Forț și de prof. Alina Șteiu. Succesul lor se datorează, în egală măsură, și membrilor echipei rămași acasă, în mod special, profesorilor mentori Florin Forț și Adrian Mocian.

La revenirea în România, echipa a fost întâmpinată pe aeroportul din Cluj cu flori și baloane colorate de colegi, familie, prieteni, dar și de oficialități locale.

abso tech gherla liceu petru maior robotica concurs america

Fără îndoială, nimic din toate acestea nu ar fi fost posibil fără ajutorul sponsorilor, al Asociației Nație Prin Educație, al părinților, al comunității locale și al întregii comunități școlare, motiv pentru care echipa mulțumește cu recunoștință, tuturor celor care, prin contribuția lor, au susținut această fascinantă ”aventură americană”.

fotografi video evenimente nunta botez majorat gherla dej cluj creare site web gherla dej cluj

Lasă un răspuns