taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
gama optic gherla ochelari rabla oftalmologie analize medicale dej cluj
apartament vanzare gherla
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla angajare sofer mariflor gherla angajare infirmiera camin varstnici rebeca santioana taga gherla cluj
cluj aeroport bagaje

Stupefiante găsite în bagaje, pe aeroportul din Cluj

Doi cetățeni străini, un francez și un britanic, au fost depistați de către polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Aeroport Cluj-Napoca având asupra lor diferite cantități de substanțe interzise, susceptibile a fi din categoria drogurilor și substanțelor psihotrope sau psihoactive. Aceștia au declarat că au venit în vizită în România și că substanțele sunt destinate consumului propriu.

În cursul zilei de 10 septembrie 2021, la Punctul de Trecere al Frontierei Aeroport Cluj-Napoca s-au prezentat pentru a intra în țară, călătorind din direcțiile Londra și Paris, doi bărbați, cu vârsta de 32 respectiv 38 ani, cetățeni din Marea Britanie și Franța.

În baza analizei de risc, cei doi bărbați au fost selectați în vederea efectuării unor controale amănunțite asupra bagajelor personale.

Cu ocazia controlului polițiștii de frontieră au descoperit în bagaje, mai multe tipuri de substanțe interzise din categoria drogurilor, substanțelor psihotrope sau psihoactive: 10 comprimate și jumătate susceptibile a fi produse amfetaminice (ecstasy) și 2 plicuri transparente ce conțin prafuri albe, susceptibile a fi cocaină și amfetamină.

droguri

Din cadrul primelor cercetări a rezultat faptul că cei doi bărbați au venit în România în vizită, iar substanțele descoperite asupra lor sunt pentru consum propriu.

În cauză sunt derulate cercetări, sub coordonarea unui procuror DIICOT, pentru săvârşirea infracţiunii de „introducerea sau scoaterea din ţară, precum şi importul ori exportul de droguri de risc, fără drept”, la finalizare fiind dispuse măsurile legale care se impun.

Substanțele în cauză au fost ridicate în vederea expertizării de către un laborator de specialitate.

foto principală: arhiva

sus(3)jos(1)
creare site web gherla dej cluj apollo livada mobila angajare muncitor angajare sofer tir gherla dej cluj sonorizare nunta botez ravan gherla dej cluj majorat

Faci un comentariu sau dai un răspuns?