taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca sofer gherla mariflor dej cluj angajare banca cooperatista gherla alianta dej iclod dobanda mare cluj
gherla strada fierarilor excavator

Strada Fierarilor închisă pentru modernizare, taximetriștii mutați în autogară – VIDEO

Îmcepând de marți a fost închis accesul vehiculelor pe strada Fierarilor din Gherla. Este vorba despre o lucrare care vizează modernizarea integrală a drumului. 

Strada Fierarilor se afla de ani de zile într-o stare proastă, iar numeroasele plombări făcute de-a lungul timpului au denivelat și mai tare suprafața acesteia.

groapa strada fierarilor gherla

Până la terminarea lucrărilor, taximetriștii care aveau locuri rezervate aici au fost mutați pe strada Romană, pe platoul autogării.

gherla autogara taxi

foto primită de la Victor

Miercuri dimineața, un excavator a început decaparea drumului.

video în continuare

Licitația pentru execuția lucrării a fost câștigată de firma Samus Tec din Dej. Aceeași firmă finalizează în aceste zile lucrările la strada Frasinului. Aici a fost suprafața betonată, care a fost decapată, s-a asfaltat și s-au făcut trotuare cu dale. Pe această stradă au fost și mici probleme de execuție, respectiv înclinarea bordurilor, astfel încât să se permită accesul persoanelor cu dizabilități. După finalizarea retușurilor va avea loc efectuarea de marcaje și semnalizare rutieră.

lucrări pe strada Frasinului, 8 aprilie 2020 – foto primită de la Adrian

gherla strada frasinului trotuar lucrari

Responsabilii din primăria Gherla spun că în același lot licitat cu strada Fierarilor mai sunt cuprinse străzile Fizeșului, Cărămizii, Victoriei, Liviu Rebreanu și Aleea Brazilor.

Celălalt lot de străzi în lucru cuprinde străzile Frasinului, Luncii, pe care deja urmează să se toarne asfalt, Zorilor, Alexandru Vlahuță, Grădinarilor, Stăruinței, Parcului și Depozitelor.

Un gherlean „supervizează” lucrările de asfaltare de pe strada Frasinului, și-a pus scaunul în drum! Unde se mai lucrează

sus(4)jos(5)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns