taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla locuri de munca gherla angajare restaurant fiesta bucatar ospatar
accident cluj apahida rasturnat

Sticlă împraștiată pe șosea la intrare în Cluj, pe centura Apahida, o mașină s-a răsturnat, accident cu trei mașini – VIDEO

Sticla încărcată într-o autoutilitară s-a împrăștiat pe șosea marți dimineața la intrare în Cluj-Napoca, pe centura ocolitoare de la Apahida / Bulevardul Muncii, în urma unui accident.

În jurul orei 9.20, pompierii de la ISU Cluj au fost solicitați să intervină la un accident rutier, în care au fost implicate trei autovehicule, care au intrat în coliziune. Unul dintre ele, o autoutilitară care transporta sticlă, s-a răsturnat.

accident cluj apahida rasturnat

La sosirea ajutoarelor, ocupanții din cele trei mașini erau ieșiți din acestea. Două persoane au fost consultate de către un echipaj medical SMURD, dar nu a fost necesar transportul la spital.

accident cluj apahida rasturnat

Polițiștii i-au testat pe șoferi cu aparatul etilotest, care a indicat că niciunul nu consumase băuturi alcoolice.

Participanții la trafic au relatat că un Ford Transit era oprit în față și semnaliza stânga, un autoturism Volkswagen a oprit în spatele acesteia, iar cel care conducea autoutilitara i-a văzut în ultimul moment și nu a mai putut evita impactul.

video în continuare

foto principală: Info Trafic jud Cluj

sus(2)jos(0)

Lasă un răspuns