taxi gherla telefon
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon excavator gherla dej cluj
google

Stergerea trecutului digital: Google a primit 12.000 de cereri intr-o singura zi!

Nu mai putin de 12.000 de cereri ale internautilor a primit motorul de cautare Google, pentru stergerea trecutului digital al acestora, a confirmat purtatorul de cuvânt al filialei concernului american din Germania, citat sâmbătă de AFP si Agerpres. El a confirmat astfel o cifră vehiculata de revista germană Der Spiegel.

Pentru a se conforma unei decizii a justiției europene de la jumătatea lunii mai, Google cel mai important site mondial de căutare pe Internet, a lansat joi un formular online accesibil europenilor prin care le permite să solicite ștergerea rezultatelor lor de căutare.

Curtea Europeană de Justiție (CEJ) a decis, la 13 mai, că motoarele de căutare vor trebui să șteargă anumite informații la cererea unui utilizator, în cazul în care acestea îi lezează onoarea. Respectiva decizie a stârnit reacții atât în presa europeană, cât și în cea americană.

Cererile solicitanților vor fi examinate individual și nu vor fi tratate în mod automat, a explicat Google. Concernul american nu a făcut estimări privind perioada de timp cât va dura ștergerea acestor date, subliniind că acest lucru depinde de cât de bine întemeiate sunt cererile.

sus(0)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon apartament chirie gherla

Lasă un răspuns