taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca sofer gherla mariflor dej cluj angajare
fotbal ploaie

Start în liga a IV-a la fotbal, cine, unde și când joacă

La sfârşitul acestei săptămâni reiau întrecerile echipele de fotbal din liga a IV-a Cluj.

După vacanţa de iarnă au loc meciurile etapei a 18-a, prima a returului. Formaţiile din împrejurimile municipiului Gherla evoluează pe teren propriu. 

Unirea Iclod, ocupanta locului trei, cu 40 puncte, la doar un punct de liderul CS Floreşti, întâlneşte acasă gruparea clujeană  ACS Supporter 2.0. Partida are loc sâmbătă, 2 martie la orele 15,00.

Vulturul Mintiul Gherlii, clasată pe locul 10, cu 22 puncte în clasamentul AJF,  primeşte duminică, 3 martie, de la ora 12.30, vizita formaţiei ACS Viitorul Soporu de Câmpie. 

Atletic  Olimpia Gherla, aflată pe locul 8, cu 23 puncte, la sfârşitul turului, se deplasează la Dej, unde duminică 3 martie, de la ora 11, pe terenul  Obor, va juca cu CFR din localitate. Un adversar uşor pentru trupa lui Kilin Csaba, dar în fotbal orice este posibil.

Cealaltă echipă din Gherla, Armenopolis  trebuia să joace acasă cu Someşul Gilău, dar din cauza retragerii  din campionat, Someşul va câştiga la masă verde, cu 3-0.

Szekely  Csaba

sus(3)jos(1)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns