taxi gherla telefon
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata ochelari vedere gherla gama optic dej cluj cabinet veterinar gherla medic telefon cabinet orl gherla dej cluj
kickbox somesul rece paul florean marton alexandru

Stagiu de pregatire în kickbox la Someșu Rece

Aproape 50 de sportivi Gherla, Dej, Cluj-Napoca, Brașov, Constanța, Tg. Mureș, Baia Mare și Botoșani au luat parte la un stagiu de pregătire și perfecționare în kickbox.

Stagiul a avut loc între 13-18 august la Someșu Rece, în comuna Gilău din județul Cluj, locația fiind aleasă cu grijă de organizatorul Firekick-boxing Gherla, prin președintele Paul Florean,  pentru a oferi toate condițiile de refacere și antrenament.

kickbox somesul rece gherla

De la Gherla au luat parte la pregătiri șase sportivi, iar ca invitați speciali au fost preezenți Adrian Maxim, care pe 24 august susține un meci important la Mamaia împotriva unui chinez. Maestrul KRU Horia Rădulescu a condus toate galerie foto gherlaantrenamentele tehnico tactice, iar joi a avut loc un examen de 100 de lupte a câte 1 munut repriza, susținut de Lucian Stoicoci de la Keru Kento Constanța, pentru a obține 5 Dan.

În ultima zi, Antonia Buru a susținut seminarul de psihologie sportivă intitulat „Succesul este o alegere”.

După șase zile de antrenament și bună dispoziție a fost rândul participanților să fie premiați. Ei au primit din partea organizatorului diplome de participare.

kickbox somesul rece gherla

„A fost al patrulea an când ne întâlnim la aceste pregătiri de vară. Anul aacesta a fost cel mai reușit stagiu”, a apreciat Paul Florean.

sus(9)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns