taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca bontida gherla dej cluj mecanic auto hayak gherla stand up comedy ivanov

Stadionul din Iclod omologat pentru meciuri de liga a III-a

Veste bună pentru amatorii de fotbal de pe Valea Someşului Mic. Zilele trecute, o comisie a Federaţiei Române de Fotbal s-a deplasat în comuna Iclod, unde a inspectat arena modernă inaugurată toamna trecută şi a dat aviz favorabil disputării unor întâlniri oficiale din ligile a II-a şi a III-a.

In urma omologării, orice echipă din aceste eşaloane competiţionale are dreptul să-şi dispute partidele oficiale pe această superbă bază sportivă, o bijuterie a sportului clujean.

Prima ocazie se iveşte chiar vineri, 19 mai 2017, când începând cu orele 18,00 pe stadionul din Iclod se dispută meciul din cadrul etapei a 29-a, seria a V-a a ligii a III-a dintre formaţiile Unirea Jucu şi Gaz Metan Mediaş II. Acesta este primul meci oficial de liga a III-a din istoria fotbalului local.

Invitaţie şi amatorilor de sport din Gherla de a asista la această confruntare, având în vedere distanţa mică dintre cele două localităţi şi forma excelentă în care se află în această perioadă Unirea Jucu.

Szekely Csaba

sus(2)jos(5)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns