taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca sofer gherla mariflor dej cluj angajare xtru locuri de munca cluj tamplarie pvc gherla dej
augusta cuc odorheiu secuiesc valentin satmarean lupte css viitorul cluj

Sportiva Augusta Cuc de la CSS Viitorul pe podium la Campionatul naţional de cadeţi de la Odorheiu Secuiesc

Renumele luptelor libere din Iclod a fost dovedit din nou în acest weekend. La turneul final al Campionatului naţional individual cadeţi, desfăşurat la Odorheiu Secuiesc, tânăra reprezentantă a secţiei Gherla a CSS Viitorul Cluj, Augusta Cuc, a reuşit să ocupe locul III la categoria 52 kg, obţinând medalia de bronz.

O performanţă excelentă a talentatei sportive din Livada, in prezent elevă în clasa a IX-a Liceului de Arte Plastice „Romul Ladea” din Cluj-Napoca. Artistă, dar şi o speranţă a luptelor libere, iată cum se îmbină cu succes cele două domenii în cazul tinerei.

Tot în cadrul finalelor de cadeţi din Harghita, Alexandru Tudor din Gherla s-a clasat pe locul V la categoria 78 kg.

Sunt rezultate bune ale cadeţilor gherleni, care continuă astfel şirul succeselor din ultima perioadă la această categorie de vârstă.

Ambii sportivi sunt elevii antrenorului gherlean prof. Valentin Sătmărean, care în ultimii ani a format şi la Iclod un renumit centru de copii şi juniori, unde activeaza şi elevul de clasa a VII-a, Florin Dreve, campion naţional la juniori II în cadrul categoriei 73 kg, mare speranţă a acestei discipline sportive.

Szekely Csaba

sus(3)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns