taxi gherla telefon
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon excavator gherla dej cluj
lupte mamaia

Sportiv din Livada, campion național la lupte pe nisip

La sfârşitul săptămânii, plaja din staţiunea Mamaia a găzduit finala naţionalelor de lupte libere pe nisip la juniori I, II şi seniori. La competiţia de pe malul Mării Negre au participat şi sportivii aparţinând CS „Viitorul” Cluj-Napoca.

Cea mai bună comportare a avut-o şi acum talentatul luptător aparţinând secţiei de performanţă Gherla, Florin Dreve din Livada, care s-a clasat pe locul I la categoria 100 kilograme, devenind campion naţional pe nisip, după ce acum doi ani a câştigat titlul şi în sală la cadeţi.

lupte mamaia

Clujenii s-au mai întors acasă de la Mamaia cu un loc II, obţinut de Alex Aştilean la +60 kg şi cu un loc III pentru Daria Telecan, la +60 kg.

De asemenea, reprezentanţii CS „Viitorul” au mai bifat două locuri VIII prin Monica Gal, la categoria +50 kg şi Paula Hognogi, la +60 kg. În concursul pe echipe, băieţii s-au clasat pe locul al III-lea.

viitorul cluj lupte mamaia nisip

Luptătorii remarcaţi la întrecerile de la Mamaia sunt pregătiţi de antrenorii Aurel Şuteu, Vasile Popuţa şi gherleanul Valentin Sătmărean, cel care l-a descoperit pe campionul Florin Dreve.

Szekely Csaba

sus(16)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon apartament chirie gherla

Lasă un răspuns