taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla vindecare tratament terapeut terapie bowen gherla dej cluj
gherla spital

Spitalul din Gherla, controlat de poliție în cazul cu firma cercetată pentru înșelăciune, evaziune fiscală și spălare de bani

32 de percheziții au avut loc joi dimineața în mai multe locații din județul Cluj și altele peste 180 în țară. Polițiștii din Mureș cercetează o firmă cu sediul în București, care a încheiat contracte cu mai multe instituții publice, între care spitale, companii de transport aerian, feroviar și auto, chiar Inspectorate Pentru Situații de Urgență și Penitenciare.

Anchetatorii au informații potrivit cărora firma respectivă a încheiat contracte privind verificarea hidranților și stingătoarelor, dar că aceste verificări s-ar fi făcut doar pe hârtie.

Între unitățile care au încheiat contracte de acest fel s-au numărat Spitalul Municipal din Gherla.

Într-un comunicat al Spitalului Municipal Gherla se arată că la data de 15.04.2021 a fost efectuat un control de către polițiști din cadrul IPJ Mureș și IPJ Cluj, privind contractul de prestări servicii încheiat cu firma SC Fire & Rescue Services srl, din data de 11.08.2020, privind seriviciile de verificare și mentenanță a stingătoarelor și a hidranților din cadrul Spitalului Municipal Gherla.

„În urma controlului s-a constatat că obiectul contractului a fost respectat, verificarea hidranților și stingătoarelor fiind efectuată în luna august 2020. Informăm opinia publică faptul că în ultimii 3 ani, la spitalul municipal nu s-au înregistrat incendii sau defecțiuni ale echipamentelor anti-foc. În luna februarie 2021 a fost efectuat un control de către ISU Cluj privind apărarea împotriva incendiilor și protecție civilă. În urma acțiunii și a unui exercițiu de verificare, nu a fost costatată nici o defecțiune la echipamentele anti-foc.

De asemenea, în anul 2020 s-au efectuat mai multe simulări de incendiu în cadrul Spitalului Municipal Gherla în vederea pregătirii personalului și a verificării echipamentelor anti-foc (stingător, hidrant)”, se mai arată în comunicatul semnat de managerul unităii, Loredana Pop-Suciu.

vezi pe același subiect

Percheziții la Gherla, în Cluj și alte județe, pentru înșelăciune, evaziune fiscală și spălare de bani

 

sus(20)jos(1)

Lasă un răspuns