taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
gama optic gherla ochelari rabla oftalmologie analize medicale dej cluj
apartament vanzare gherla
apartament vanzare gherla
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla angajare infirmiera camin varstnici rebeca santioana taga gherla cluj creare site web gherla dej cluj
electric castle bontida

Spiritul Electric Castle e tot acolo, lume bună, dar mai puțină, au dispărut cozile, unde a fost atmosferă – VIDEO

Vineri a început festivalul Electric Castle, la castelul Bannfy din Bonțida. Este o ediție specială în 2021, cu trei zile de petrecere la Bonțida și altele șapte la Cluj-Napoca, începând de luni.

După un an de pauză (2020), urmat de unul cu restricții, era de așteptat ca pandemia să producă efecte și aici. În primul rând, au dispărut toate cozile. Dacă în anii trecuți puteai face chiar și o oră de la șoseaua principală până la Castel, vineri s-a circulat pe drumuri libere, iar în cinci minute s-a ajuns la destinație.

electric castle bontida

Biletul de intrare costă 150 de lei/zi plus o taxă de 8% sau 350 de lei pentru trei zile, cu taxa aferentă.

electric castle bontida

Au putut intra la petrecere doar cei cu dovadă că au fost vaccinați, că au avut Covid recent, cu un test PCR sau test antigen. Organizatorii asigură anul acesta pentru toți deținătorii de bilete testare rapidă la intrare, gratuită.

electric castle bontida

La orele serii era sosit la festival cam un sfert din publicul obișnuit al anilor trecuți. Poate Electric Castle Light ar fi fost un nume mai potrivit pentru festival. Lume bună, selectă, tineri frumoși, oameni cu sufletul tânăr, cei care savurează ieșirea în natură, muzica, nopțile sub cerul liber.

electric castle bontida

electric castle bontida

Dintre cele șase scene cu artiști, BOOHA Mansion a adunat cea mai mare parte a petrecăreților. A fost lume și la Dance Garden, și ceva mai aerisit la The Beach, în decorul cu nisip de plajă și copaci.

Revelația serii a fost la scena Jazzy, unde la un moment dat, ritmurile balcanice-orientale au atras lumea ca un magnet. Fetele nu s-au abținut, s-au lansat în mișcări lascive și provocatoare, au sărit și au cântat alături de o echipă de instrumentiști desăvârșiți. Numele lor: Impex. Merită căutați și ascultați, pentru cei amatori de senzații acustice noi.

În zona de mâncare, oferta a fost largă, de la hamburgeri de tot felul, cârnăciori, mici, cartofi prăjiți, la calamar și midii pane (25-35 de lei porția), deserturi de toate culorile. Și la băuturi, ofertă pe toate gusturile (11-12 lei o bere).

S-au ridicat ochii spre cer la uriașele baloane cu aer cald, unde cei aleși au putut face o ridicare de câteva minute. Un carusel clasic i-a învârtit pe petrecăreți, iar la mașinuțe și-a putut încerca toată lumea talentele la volan.

Prima zi s-a încheiat făreă evenimente deosebite.  Efective din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca au constatat un număr de 8 infracțiuni care vizează încălcări ale legii privind prevenirea și combaterea traficului și consumului ilicit de droguri.  Alte 9 infracțiuni la aceeași lege au fost constatate de polițiști. S-au dat 16 amenzi pentru  încălcări ale legislaţiei rutiere și 10 permise au fost reținute. Personalul ISU și SMURD Cluj a acordat prim ajutor calificat și asistență medicală de urgență unui număr de 28 de persoane, dar nu a fost niciuna transportat ăla spital.

electric castle bontida

Electric Castle are și în 2021 spiritul propriu, cel bine știut, care nu s-a diminuat deloc. E frumos și cu lume mai puțină, e și mai mare libertatea de mișcare, a dispărut timpul pierdut la așteptare, ceea ce e un mare plus. Într-un cuvânt, din nou, o experiență care merită încercată, cu atât mai mult cu cât e la doi pași de casă.

  • vezi mai multe imagini foto și video din prima zi de festival aici 
sus(7)jos(7)
apollo livada mobila angajare muncitor angajare sofer tir gherla dej cluj

Faci un comentariu sau dai un răspuns?