taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla locuri de munca gherla dej cluj mariflor muncitor locuri de munca gherla dej cluj mobila montaj outlet locuri de munca gherla dej cluj mecanic alis electrician chirie garsoniera vanzare auto
spectacol gherla

Spectacolul caritabil „De Crăciun, dăruieşte!” la Gherla – FOTO

Am intrat în luna decembrie, când toată lumea este conectată la apropiatele sărbători de la sfârşitul anului. Nu este altfel nici în municipiul Gherla, unde joi seara am asistat la tradiţionalul spectacol caritabil organizat de Asociaţia Tinerilor Creştin Ortodocşi Români Gherla.

Reprezentaţia a avut loc în cadrul unui proiect intitulat „Big Brother” şi s-a bucurat de mare succes. În pragul sărbătorilor, evenimentul umanitar a stârnit interesul oamenilor, s-a stat chiar și în picioare în sala cinematografului.

Programul a debutat cu evoluţia Corului „Sfânta Ecaterina” dirijat de Adriana Baciu. Cei 28 de tineri ne-au introdus în atmosfera Crăciunului, interpretând câteva piese specifice celei mai mari sărbători ai creştinităţii. Ne-am bucurat sufleteşte auzind vocile plăcute ale membrilor acestei formaţii corale cu o bogată activitate în viaţa muzicală a urbei.

foto: imagini de la eveniment – foto Ioan Moldovan

galerie foto gherlaA urmat perechea Oltean Dragoş – Bucsar Emma, care a dovedit încă odată că dansul este o artă, prin prezentarea  unui dans de societate de înaltă ţinută artistică.

Din repertoriul ales nu puteau lipsi colindele. Primul care a ieşit la rampă a fost interpretul de muzică populară Bogdan Găbuden, care a cucerit publicul mai ales prin colinda „Deschide uşa creştine”, aplaudată la scena deschisă.

Tot cu colinzi tradiţionale de Crăciun şi Anul Nou a apărut în faţa asistenţei tînăra solistă de muzică populară şi creştină, Roxana Suciu, care nu a venit singură, ci cu frumoasa ei nepoată în vârstă de 4 anişori, Ştefania, îmbrăcată tot în costum popular, care a şi cântat două melodii. A fost momentul unul dintre cele mai reușite momente ale evenimentului.

Cu colinzi şi cântece patriotice a delectat şi tânărul interpret Robert Moldovan. Între timp a mai evoluat pe scenă talentata Nicoleta Păcurariu, foarte bine primită de public. Trupa „Mixed Generation” a captat interesul publicului prin repertoriul abordat.

Spectacolul s-a încheiat cu programul Coralei Protopopiatului Ortodox Gherla, în care opt preoţi au încântat spectatorii prin interpretarea unor piese de muzică creştină, care au transmis din plin atmosfera sărbătorească.

La sfârşitul manifestării dela Gherla, amfitrionul evenimentului, protopopul Protopopiatului Ortodox Gherla, Paul Iulian Isip a spus: „A fost un moment frumos, prin dragostea de care au dat dovadă tinerii care au urcat pe scenă, prin talentul pe care şi l-au pus în practică. Să le dăm încredere şi în viitor tinerilor noştri creştini, care şi în seara aceasta au avut multe de spus”, a fost mesajul protopopului, care a transmis felicitari tuturor celor implicați în organizarea spectacolului.

Protopopiatul Ortodox Gherla iniţiază periodic  astfel de acțiuni în cadrul acţiunii de sprijinire a activităţii Centrului de zi „Sfântul Stelian” din oraș.

Szekely Csaba

sus(6)jos(9)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns