hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej cluj stiri pentru viata gherla dentist stomatologie cabinet artdent telefon tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj salon masaj gherla vitality cabinet orl gherla dej cluj spatiu birou gherla chirie

v

Spectacol de Ziua Francofoniei la liceul „Ana Ipătescu” – un tânăr chitarist a facut senzaţie – VIDEO

Ziua Francofoniei a fost sărbătorită la liceul „Ana Ipătescu” din Gherla printr-un spectacol prezentat în limba franceză, realizat chiar de elevii liceului.

Evenimentul a avut loc marţi, 21 martie 2017, în sala festivă a unităţii de învăţământ. Elevi din clasele a VI-a, a IX-a şi a XI-a au susţinut un program, din care nu au lipsit scenetele, poeziile, cântece şi alte proiecte.

Elevii clasei a VI-a B au cântat în cor „Bon anniversaire”, iar sceneta „Greierele şi furnica” a fost prezentata de un grup de elevi din clasa a IX-a B. Cei din clasa a VIII-a au venit cu un proiect despre francofonie, iar eleva Popa Diana din clasa a VI-a B a recitat poezie in limba lui Voltaire.

galerie foto: imagini de la activitate

galerie foto gherla

Senzatia spectacolului a fost elevul Andrei Gabor, din clasa a IX-a C, care a interpretat la chitara piese celebre, care s-au bucurat de aplauzele elevilor din public.

La activitate au fost prezente cadrele didactice de limba franceză şi directorul liceului, prof. Radu Ielcean.

În fiecare an, pe 20 martie se sărbătoreşte Ziua Internaţională a Francofoniei. Se estimează că în prezent există 274 de milioane de vorbitori de limba franceză pe întregul glob.

video: show la chitară Andrei Gabor (imagini amator)

 

sus(11)jos(0)

laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestely tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns