taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon
gherla fanfara

Spectacol de Ziua Femeii, cu muzică și dans

În această perioadă în municipiul Gherla au loc mai multe manifestări cultural artistice dedicate Zilei internaţionale a femeii. În şcoli şi în grădiniţe copiii aduc omagiu mamelor şi oferă flori educatoarelor şi profesoarelor. Nu lipsesc nici manifestările cultural-artistice dedicate mamei.

Spectacolul „Mărţişor” s-a desfăşurat miercuri după amiază în sala mare a Casei Municipale de Cultură. Părinţi, bunici şi copii au marcat împreună această dată importantă în viaţa familiei. În acest ton a fost alcătuit şi repertoriul formaţiilor care au evoluat pe scenă.

Programul a fost deschis de Fanfara Municipală Gherla dirijată de Vasile Chiş, care a interpretat melodii de muzică de promenadă, prezentând un potpuriu de cântece instrumentale de primăvară.

Un moment emoţionant a fost când trei copii instrumentişti au coborât printre spectatori şi au oferit flori mamei lor, urând La mulţi ani, un gest aplaudat îndelung de cei aflaţi în sală.

A urmat concertul de muzică clasică, susţinut de tinerii Gönczi Zsolt la trompetă şi Andrei Gabor la chitară, momente emoționante, gustate de public.

video în continuare – imagini amator

video: Roxana Mureșan

De pe scenă nu puteau lipsi cei mici. De această dată spectatorii au urmărit cu atenţie şi cu sufletul la gură evoluţia preşcolarilor din Corul „Vocile Copilăriei” de la Grădiniţa cu program prelungit „Căsuţa Fermecată”, condus de prof. Delia Socaciu. Grupul vocal numără 16 copii talentaţi, a fost înfiinţat acum cinci ani și a obținut premii la concursuri naţionale.

majorete mcm girls gherla

O culoare aparte au constituit-o în cadrul spectacolului de 8 martie de la Gherla majoretele „MCM Girls”, coordonate de Alexandra Chiriac şi Alexandra Blejan. Cele trei grupe – precadete, cadete şi junioare, au numărat nu mai puţin de 52 de tinere. De menționat și evoluţia excelentă a perechii Denis – Alexandra, o surpriză plăcută.

Cu ocazia manifestării culturale de la Gherla, toate fetele care au evoluat pe scenă au primit flori din partea organizatorilor. La eveniment a fost prezent şi primarul Ioan Neselean.

Szekely Csaba

sus(4)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns