taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon

Spectacol de Dragobete cu copiii de la Şcoala Gimnazială nr. 1

Un frumos spectacol de Dragobete a fost organizat de elevii clasei a III-a A de la Şcoala Gimnazială nr.1 din Gherla, o unitate de învăţământ unde mereu se întâmplă ceva interesant.

Aşa a fost şi luni la amiază, când unitatea  găzduit o activitate educativă de Dragobete, o tradiţie care ce se sărbătoreşte chiar în această perioadă. Învăţătorul clasei, prof. Ioan Rus, a ales pentru marcarea acestui moment artistic o scenetă montată de profesoara de limba şi literatură română, Felicia Rus de la Liceul Teoretic „Petru Maior” din localitate.

Despre semnificaţia acestei sărbători a vorbit profesorul Ioan Rus, completat cu câteva informaţii de elevul David Kiraly. A urmat prezentarea scenetei legată de Dragobete de către elevii clasei, jocul micilor artişti fiind aplaudat de părinţii şi bunicii aflaţi în sală. La final, copiii deosebit de talentaţi şi inspiraţi, au dansat şi au jucat pe muzica italiană. „Pe lângă popularizarea tradiţiilor româneşti, suntem şi pro-europeni”, a subliniat profesorul clasei.

galerie foto: imagini de la spectacolul copiilor

galerie foto gherlaElevii au reuşit pe deplin să transpună pe scenă această afirmaţie al profesorului, dovedindu-se deosebit de talentaţi şi inspiraţi. Aceștia au fost Andra Baias, Darius Barani, Raveca Berchi, Andrei Budean, Erika Cheţa, Nicolas Dondoczi, David Kiraly, David Lobonţ, Moga-Hoza Daria, Alexandru Ploscar, Gabriel Pop, Patrick Puşcaş, Diana Raţ, Ileana Raţ, Daria Szilagyi, Mihaela Szilagyi, Claudiu Teglaş, Karina Tomoiag, Lucia Trif, Ovidiu Turc, Andrei Ursuţ şi Antonio Varga.

Szekely Csaba

video în continuare – imagini amator

 

sus(14)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns