taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla vindecare tratament terapeut terapie bowen gherla dej cluj locuri de munca angajare gherla dej cluj supercom sofer muncitor
copii biserica baptista iclod cluj

Spectacol de colinde la biserica baptistă din Iclod

Duminică seara a avut loc la Biserica Baptista din Iclod un spectacol muzical, adevărat concert de muzică sacră. Programul a debutat cu evolutia preşcolarilor, zece crăciuniţe uimind asistenţa prin siguranţa şi frumuseţea interpretării unor cântece de Crăciun şi Anul Nou. Cea mai tânără interpretă a fost micuţa Rebeca Cornea, în vârstă de doar 4 ani, care a cântat alaturi de părinţii ei.

Nu a lipsit din repertoriul serii nici grupul vocal al tinerilor, acompaniati la pian de Paul Tuns. Fanfara dirijată de Alexandru Raţiu a încântat crestinii, veniti si de la Gherla, cu tradiţionalele colinde, cei 11 instrumentişti fiind şi de această dată la înălţimea unei seri magice, unde în prim plan a fost muzica. Cuvântul Domnului a fost rostit de pastorul bisericii, Petru Cornea.

La sfârşit de an, copiii din Iclod au primit cadouri constând în dulciuri. Cu toţii şi-au dat întâlnire pe 31 decembrie 2016, când vor marca tot prin cântece şi poezii trecerea într-un nou an.

Szekely Csaba

sus(0)jos(0)

Lasă un răspuns