taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla locuri de munca gherla dej cluj mariflor muncitor locuri de munca gherla dej cluj mecanic alis electrician chirie garsoniera vanzare auto

Spectacol cu Corala Armonia la cinema

Un concert inedit de muzică folclorică, în interpretare coral instrumentală, susținut de renumitul cor Armonia, din Constanța împreună cu orchestra Muzica Divertis, are loc duminică, 2 iunie 2019, de la ora 18, la cinematograful Pacea din Gherla.

Evenimentul se înscrie pe agenda actvităților programate de Protopopiatul Ortodox Român Gherla cu prilejul desemnării anului 2019 ca An Omagial al Satului Românesc. De organizarea evenimentului se ocupă, pe lângă Protopopiatul Gherla, Mănăstirea Nicula, Primăria Municipiului Gherla, precum și parohiile din cuprinsul protopopiatului.

Corala bărbătească „Armonia” a fost înfiinţată în anul 2001 în cadrul Seminarului Teologic Ortodox din Tulcea, la iniţiativa Pr. Arhid. Asist. Univ. Iulian Dumitru. Corala abordează un repertoriu diversificat, fiind compus din piese religioase polifonice şi monodice (psaltice), folclor românesc, colinde tradiţionale româneşti şi străine, cât şi piese din repertoriul clasic universal.

Corala Armonia a fost dublu medaliată cu aur în vara anului 2012, la Olimpiada Internationala „World Choir Games” din S.U.A.

În prezent, Corala „Armonia” numără peste 20 de membri: preoti, diaconi şi studenţi ai Facultăţii de Teologie.

Cu toate că nu este prima dată când corala Armonia va susține un concert la Gherla, este totuși o premieră pentru publicul local interpretarea coral instrumentală. Organizatorii promit o oră și jumătate de muzică folclorică de cea mai bună calitate și, în aceeași măsură, o incursiune în viața satului tradițional, punând în prim plan ceea ce definește acest popor.

Intrarea este liberă.

corala armonia concert gherla

sus(12)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns