taxi gherla telefon
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon excavator gherla dej cluj
spectacol alin gherla caritabil bolnav

Spectacol caritabil pentru un tânăr bolnav din Gherla

În preajma Crăciunului suntem cuprinși cu toții de o inexplicabilă stare de fericire. Anul acesta însă, acea perioada fericită nu va fi la fel pentru Alin Nicoară, un tânăr militar de 23 de ani din Gherla, care a fost diagnosticat cu o boală cruntă, leucemie mieloblastică acută.

Echipa Interact Gherla, în parteneriat cu Rotary Club din localitate, a decis să încerce să îi readucă bucuria lui Alin și familiei sale printr-un spectacol caritabil, presărat cu momente magice și surprize pentru toată lumea.

Marinela Zegrean Istici, Raul Oltean, Anuța Mânecan Nemeș, Majoretele Queens Dancing și Ansamblul Folcloric Valea Someșului sunt doar câțiva dintre artiștii care vor încânta, într-un spectacol minunat.

spectacol alin gherla caritabil bolnav

Evenimentul are loc va avea loc joi, 12 decembrie 2019, la cinematograful Pacea din Gherla, începând cu ora 17.

Organizatorii speră ca banii strânși în urma spectacolului să îl ajute pe Alin și familia sa să treacă cu bine peste această greutate.

sus(27)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon apartament chirie gherla

Lasă un răspuns