taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon
spectacol mintiu gherlii dragobete

Spectacol caritabil de Dragobete la Mintiu Gherlii

Duminică după-amiaz[, sala mare a Căminului Cultural din Mintiu Gherlii a găzduit a IV-a ediţie a spectacolului caritabil „Sunt român şi iubesc de Dragobete”, o manifestare artistică tradiţională, care şi în acest an s-a bucurat de  succes.

Nu e de mirare că localnicii, dar și oameni veniți de la Gherla, au luat cu asalt locaţia din vecinătatea clădirii Primăriei. Aici au putut asista la un adevărat recital de muzică populară, oferit de tânăra şi talentata interpretă din Gherla, Larisa Gurzău, laureata mai multor concursuri şi festivaluri de folclor naţionale. Ea a prezentat un buchet de melodii populare de Dragobete.

spectacol mintiu gherlii dragobeteAu mai urcat pe scenă Corul Bisericii Ortodoxe Mintiu Gherlii, Ansamblul folcloric „Mugurii Mintiului” condus de Simion Berchi, Grupul „Vestitorii” al Şcolii Gimnaziale Mintiu Gherlii şi elevii liceelor din municipiul Gherla.

De remarcat și aranjamentul de pe scenă, caracteristic meleagurilor noastre.

Scopul acţiunii umanitare a fost sprijinirea copiilor din Parohia Ortodoxă Mintiu Gherlii. Iniţiativa a aparținut preotului paroh Marius Ormenişan, promotorul şi altor activităţi culturale şi religioase din zonă.

Spectacolul caritabil din comuna Mintiu Gherlii a fost organizat de Parohia Ortodoxă Mintiu Gherlii, Şcoala Gimnazială Mintiu Gherlii, Cercul metodiuc al profesorilor de religie Gherla, Ansamblul folcloric „Mugurii Mintiului” şi Primăria comunei Mintiu Gherlii.

Szekely Csaba

spectacol mintiu gherlii dragobete

foto: Facebook

sus(17)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns