ochelari gherla gama optic
lemnul verde cofetarie gherla prajitura tort telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon angajare mariflor responsabil manager magazin gherla dej bistrita
autism24h vicentiu hossu ultramaraton mamaia

Spartanii cu Vicențiu Hossu pe podium la ultramaratonul Autism24h de la Mamaia

Un nou succes prin mișcare și sport s-a înregistrat la finalul săptămânii trecute, la Mamaia. Alergătorul Vicențiu Hossu din Gherla a bifat încă o participare cu succes la un maraton cu scop umanitar.

Între 11-12 septembrie s-a desfășurat la Mamaia deja obișnuitul ultramaraton Autism24h, care își propune să adune fonduri pentru copiii cu probleme medicale.

Au luat startul 68 de echipe, cu 12 alergători într-o echipă, în total peste 800 de participanți.

Vicențiu Hossu, un obișnuit al unor astfel de evenimente, a participat în echipa Spartanii Angelo din Tulcea. După o cursă eroică de 24 de ore și 1606 kilometri alergați pe plaja din Mamaia, Spartanii s-au clasat pe primul loc. Alergătorul din Gherla a parcurs 142,5 km, pe soare şi pe ploaie.

spartanii angelo tulcea

„Mulțumim tuturor celor care au crezut în noi și în proectele noastre. Va multumim pentru tot efortul depus mai ales intr-o editie plina de provocari – ploaie, muschi zdrobiti, vijelie, efort maxim”, au transmis organizatorii.

Pentru Vicențiu, acesta a fost ultimul concurs din 2022, an plin, cu patru mari competiții de gen, toate finalizate cu succes.

„Obiectivul meu pentru 2023 este sa particip și sa finalizez un ultramaraton international de alergare de 144 ore, adică șase zile și șase nopți. Este proba „regină”, visată de toți ultramaratoniștii!”, a declarat alergătorul.

fotografi video evenimente nunta botez majorat gherla dej cluj creare site web gherla dej cluj

Lasă un răspuns