mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata ochelari vedere gherla gama optic dej cluj tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj cabinet veterinar gherla medic telefon cabinet orl gherla dej cluj loc spatiu joaca copii gherla conte pret
furt hot masina

Spargeri la indigo: mai multe masini sparte de doi tineri din judetul Cluj in Beclean. Sa fie ei autorii de la Gherla?

Doi tineri din judeţul Cluj, sunt bănuiţi că ar fi distrus mai multe autoturisme parcate în oraşul Beclean. La data de 2 februarie 2015, poliţiştii au fost sesizaţi de către un tânăr, în vârstă de 22 de ani, taximetrist în Beclean, cu privire la faptul că o persoană necunoscută a intenţionat să sustragă bunuri din interiorul autoturismului care era parcat în faţa locuinţei sale.

Din cercetări s-a stabilit faptul că yala unei portiere era dislocată iar actele din bord răvăşite, nefiind constatate însă bunuri sustrase.

La aceeaşi dată, un alt taximetrist din Beclean a sesizat poliţia despre faptul că în noaptea de 01/02 februarie 2015 autoturismul firmei de taxi a fost spart.

În urma verificărilor şi cercetărilor efectuate, poliţiştii au identificat doi tineri, în vârstă de 20 de ani şi 22 de ani, ambii din localitatea Maia, judeţul Cluj, bănuiţi că în noaptea de 01/02 februarie 2015 ar fi sustras un aparat GPS dintr-un alt autoturism aparţinând unui bărbat din oraşul Beclean.

Totodată, s-a constatat faptul că sistemele de închidere ale mai multor autoturisme, aflate în parcările auto de pe raza oraşului Beclean, au fost forţate pe timpul nopţii de către persoane necunoscute, astfel că s-a procedat la anunţarea proprietarilor auto în vederea depunerii de către aceştia de plângeri prealabile, pentru constatarea faptelor de distrugere sau furt, după caz.

În cauză a fost întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări faţă de cei doi tineri, asupra cărora există suspiciunea rezonabilă că ar fi săvârşit infracţiunile de furt calificat şi distugere în formă continuată.

Cazurile semnalate in Beclean seamana inzbitor cu spargerile de la Gherla din noaptea de 29/30 ianuarie 2015, cand mai multe autovehicule Logan au fost gasite cu portierele fortate – vezi aici

sus(2)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon taxi gherla telefon

Lasă un răspuns