taxi gherla telefon
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon
politie masina

Spargere la USAMV Cluj, hoții au golit casieria, câți bani au luat

Poliția a fost sesizată joi dimineață cu privire la comiterea unui furt din casieria unei universități de pe Calea Moților din Cluj-Napoca.

Din primele verificări, două persoane au pătruns prin efracție în clădirea rectoratului USAMV pe timpul nopții și au sustras bani.

Acum polițiștii efectuează cercetarea la fața locului pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs furtul, identificarea autorilor și tragerea acestora la răspundere penală.

Potrivit unor surse neoficiale, paguba a fost estimată inițial  la 30,000 de lei, dar în urma verificărilor s-a ajuns la o sumă de peste 90.000 de lei.

În cauză a fost înregistrat un dosar penal privind comiterea infracțiunii de furt calificat. Joi au fost audiate mai multe persoane, au fost identificate camere de supraveghere și vizualizate imagini, unde apar cei doi suspecți, cu fețele acoperite.

În continuare, polițiștii încearcă să refacă traseul celor doi, să-i identifce și să-i depisteze.

sus(0)jos(3)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon apartament chirie gherla

Lasă un răspuns