hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata mariflor sofer angajare locuri de munca gherla dej cluj

spargere dej politie

Spargere de apartament la Dej, dată peste cap de un vecin. Altă spargere, la Cluj

Polițiștii clujeni au reținut luni, pentru 24 de ore, mai multe persoane, pentru diverse infracțiuni.

În jurul orei 10.30, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Dej au fost sesizaţi prin numărul de urgență 112 cu privire la un posibil furt dintr-un apartament din Dej.

Imediat după sesizare, polițiștii s-au mobilizat și au reușit, în scurt timp, depistarea unui autoturism cu care cei în cauză ar fi fugit de la fața locului.

Autovehiculul a fost găsit pe strada Aurel Vlaicu din Dej. Au fost identificați doi bărbați, de 36 și 48 de ani, din Târgu Mureș, iar în mașină au fost găsite mai multe instrumente de spargere.
Conform probatoriului administrat, aceștia ar fi încercat să pătrundă într-un apartament în scopul sustragerii de bunuri, însă activitatea lor ar fi fost întreruptă de către un locatar.

În baza probatoriului administrat, polițiștii i-au reținut pe cei doi pentru tentativă la infracțiunea de furt calificat, faptă prevăzută de Codul penal.

Tot luni, în jurul orei 13.45, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca au fost sesizaţi telefonic cu privire la un posibil furt dintr-un imobil din cartierul Mărăști, Cluj-Napoca.

Poliţiştii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Secția 2 Poliție au reușit în scurt timp identificarea şi reţinerea unui bărbat de 26 de ani, din municipiul Cluj-Napoca. Alți doi bărbați, cu care acesta ar fi acționat, au reușit să fugă de la fața locului, abandonând un aparat de sudură şi un televizor LCD, bunuri sustrase din locuință.

În urma investigațiilor efectuate, au fost identificați în scurt timp și ceilalți doi bărbați, stabilindu-se că este vorba despre doi bărbați de 22 şi 29 de ani, din Cluj-Napoca și Cășeiu.

Faţă de cei trei, poliţiştii au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore, fiind efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de „furt calificat”, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

sus(4)jos(0)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns