gama optic ochelari gherla concurs laptop dej cluj
locuri de munca gherla dej cluj fundatura splendid lacatus montator salariu
lemnul verde cofetarie gherla prajitura tort telefon
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon angajare infirmiera camin batrani rebeca santioana angajare fast food km 0 gherla
merion gherla restaurant angajare ospatar barman bucatar
bicicleta furata gherla

Spărgătorii de garaje din Gherla au fost găsiți – VIDEO

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Gherla au pus în aplicare la data de 18 ianuarie trei mandate de percheziție, la locuințele a trei bărbați, cu vârste cuprinse între 22 și 37 de ani, din municipiul Gherla, respectiv orașul Sărmaș, județul Mureș.

Cei trei au fost reținuți, iar ulterior doi dintre aceștia au fost arestați preventiv pentru 30 de zile.

Din cercetări a reieșit că în perioada 09-10 ianuarie 2023, prin forțarea sistemelor de închidere, cei trei ar fi pătruns în două magazii situate în municipiul Gherla, de unde ar fi sustras unelte, biciclete, dar și alte obiecte aflate în interior, cauzând un prejudiciu estimat la 15.000 de lei.

masina gaurit taiat furat

La data de 18 ianuarie, polițiștii au efectuat percheziții la locuințele acestora, fiind descoperite și ridicate bunuri pe care aceștia le-ar fi sustras, fiind astfel recuperat circa 90 % din prejudiciu.

În baza probatoriului administrat, bărbații au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore, la expirarea măsurii fiind prezentați instanței, care a dispus față de doi dintre aceștia arestarea preventivă pentru 30 de zile.

În cauză sunt continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat.

Activitățile derulate au beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției orașului Sărmaș, luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale, specialiștilor criminaliști și jandarmilor din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Cluj.

video gherla info

Garaje sparte la Gherla, ce s-a furat

fotografi video evenimente nunta botez majorat gherla dej cluj creare site web gherla dej cluj

Lasă un răspuns