taxi gherla telefon
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon excavator gherla dej cluj
biserica iclod

Spărgători de biserici prinși de polițiști

Mai mulți tineri care au dat spargeri în biserici in luna ianuarie 2018 au fost identificați de polițiști.

După sesizarea cazurilor, poliţiştii de investigaţii criminale din Maramureş și Sălaj au intrat în alertă. Activitățile de cercertare au dus la identificarea mai multor persoane care, în cursul lunii ianuarie, ar fi pătruns prin efracţie în mai multe biserici din Cluj, Sălaj, Satu Mare și Maramureș, cu intenţia de a sustrage bani.

Suspecții sunt patru tineri din județul Sălaj, doi tineri de 22 și 28 de ani, din localitatea Surduc şi două tinere de 21 şi 23 de ani, din localitatea Mineu.

Doi dintre aceştia au fost reţinuţi pentru 24 de ore iar apoi au primit de la magistrații judecătoriei Baia Mare arest preventiv pentru 30 de zile.

Cercetările continuă în acest caz sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat în formă continuată, pentru documentarea întregii activităţi infracţionale şi recuperarea prejudiciului comis.

foto: arhivă

Spargere la biserica din Iclod – hoții ar fi furat o icoană și bani – VIDEO

sus(4)jos(2)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon apartament chirie gherla

Lasă un răspuns