taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
gama optic gherla ochelari rabla oftalmologie analize medicale dej cluj
apartament vanzare gherla
apartament vanzare gherla
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla angajare infirmiera camin varstnici rebeca santioana taga gherla cluj creare site web gherla dej cluj
hot furt bijuterii

Spărgător de case la Dej, prins de polițiști

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Dej au reținut pe 30 august pentru 24 de ore un bărbat de 31 de ani, din comuna Sânpaul. Acesta este cercetat pentru comiterea infracțiunilor de furt calificat și tentativă la furt calificat.

Bărbatul este bănuit de faptul că în perioada iulie-august 2021, ar fi săvârșit o faptă de furt calificat și trei tentative la furt calificat, infracțiuni care ar fi fost comise la locuințe situate în municipiul Dej.

Prin sustragerea unui ghiozdan din interiorul unuia dintre imobilele în care a pătruns, acesta ar fi cauzat un prejudiciu de aproximativ 750 de lei.

Omul a fost reținut pentru 24 de ore, iar judecătorii urmează să decida ce se va întâmpla în continuare, respectiv daca se impune arestul preventiv sau controlul judiciar.

foto: arhiva

sus(7)jos(0)
apollo livada mobila angajare muncitor angajare sofer tir gherla dej cluj

Faci un comentariu sau dai un răspuns?