taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla vindecare tratament terapeut terapie bowen gherla dej cluj
escape restaurant gherla locuri de munca angajare bucatar pizzer dej cluj
petrecere spania

Spaniolii au năvălit în stradă la miezul nopții și au petrecut, după 6 luni de restricții – VIDEO

A fost animație uriașă în noaptea de sâmbătă spre duminică în marile orașe din Spania. După 6 luni de restricții severe privind circulația pe timpul nopții, la ora 0 acestea au fost ridicate, potrivit RT.com.

Sute de tineri au ieșiti în stradă, în piețe, pe plaje, au cântat, au dansat și s-au veselit cu muzică și bere.

Se pare însă că petrecerea nu va ține mult, după ce autoritățile regionale au anunțat deja că au în vedere noi restricții.

Starea de urgență din Spania a permis guvernului să restricționeze deplasările neesențiale între regiuni și a impus cetățenilor să stea în case între 11 seara și 6 dimineața.

Spania înregistra 20.000 cazuri zilnice de Covid-19 când s-a introdus restricția, a urcat apoi până la 40.000 și a scăzut la 8.000 sâmbătă.

Așa ca spaniolii nu au pierdut ocazia să sărbătorească. Exact la miezul nopții, au năvălit pe străzi în toată țara, dansând, îmbrățișându-se și strigând „Libertate!”

sus(4)jos(0)

Lasă un răspuns