hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata mariflor sofer angajare locuri de munca gherla dej cluj

fundatia portile deschise gherla

Sosirea Paștelui la Fundaţia „Porţile Deschise”

Înainte de a intra în vacanţă, cei 30 de copii din cadrul Fundaţiei „Porţile Deschise” din Gherla au avut parte de momente duhovniceşti, prilejuită de sărbătoarea Paştelui, susţinând totodată tradiţionalul lor program pascal, aşa cum se obişnuieşte an de an.

Întâlnirea de suflet a fost deschisă de directoarea Fundaţiei, Mariana Pavel, care după ce i-a salutat oaspeţii a urat succes micilor actori, urând la fel, Sărbători Fericite atât copiilor, cât şi părinţilor care au luat loc în sala de festivităţi al centrului.

A urmat mesajul biblic prezentat de pastorul Laurenţiu Leonaş din partea Bisericii Baptiste „Biruinţa” Nima, vorbind asistenţei despre importanţa Învierii, dar şi despre rolul educaţiei religioase în rândul copiilor, purtând chiar şi o discuţie pe această temă cu locatarii fundaţiei gherlene, spunând, printre altele „Dumnezeul este mai tare ca diavolul” şi „Viaţa este mai tare decât moartea”.

Programul gazdelor a debutat cu deja cunoscutul cântec „E viu!”, după care cei 30 de copii, dintre care cel mai mic având 8 ani, iar cel mare 14 ani, au prezentat un montaj biblic, fiecare dintre ei având un rol bine definit în textul acestui adevărat mesaj creştinesc.

În sală au fost expuse diferite obiecte şi desene specifice sărbătorilor pascale, creând astfel o atmosferă caldă şi prietenească, copiii bucurându-se din plin de trăirile sufleteşti de care au avut parte cu această ocazie.

La sfârşitul programului, toţi copiii Centrului de Zi din cadrul Fundaţiei „Porţile Deschise” au plecat acasă cu câte un iepuraş din ciocolată şi cu mici cadouri constând în obiecte de artizanat.

De 16 ani, de când există această fundaţie, înfiinţată la Gherla cu ajutorul prietenilor elveţieni, aşa se întâmplă de fiecare dată cu prilejul sărbătorilor de Paşte.

Szekely Csaba

sus(3)jos(0)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns